Hanglampen
Lampenwereld
Meer dan 1500m2 lampen inspiratie!

Artikelen 1 tot 20 van 544 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 544 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Hanglampen

Wij bieden u meer dan 1000 hanglampen aan en u kunt deze makkelijk uit filteren naar u gewenste lamp. Heeft u een voorkeur voor moderne, klassieke of energiezuinige hanglampen? Kijk hieronder voor meerdere mogelijkheden

Eglo Cardito Hanglamp
Hanglamp Varano

Dimbaar en toepassing van hanglampen

Kies eenvoudig of u een hanglamp met dimmer wilt, een hanglamp die dimbaar is met een wanddimmer voor gloeilampen, 12 volt halogeenlampen of ledlampen. Zoekt u een hanglamp voor boven de eettafel, salontafel of in de hal.

De meest optimale grote van een hanglamp boven de eettafel is als de hanglamp 40 cm aan beide zijde van de eettafel valt. Voor een optimale verhouding dienen de meeste hanglampen tussen 70 en 80 cm boven het eettafelblad te hangen. Minimalistische hanglampen mogen tot 10 cm van beide zijden van het eettafelblad hangen (denk aan glasplaten en transparante hanglampen), terwijl bij volumineuze hanglampen de voorkeur uitgaat naar minimaal 60 cm aan beide zijde (denk aan stoffen lampenkappen en stalen kappen). Boven de salontafel is het raadzaam om de hanglamp wat hoger te hangen in verband met de tv die er vaak achter staat.

Kleur, vorm en afmeting van hanglampen

Voorkeur voor een bepaalde uitstraling, kies uit rvs/alu/zilveren hanglampen, wit/creme hanglampen, chromen hanglampen, bruin/taupe hanglampen of heldere hanglampen.

Heeft u ook een bepaalde voorkeur voor een vorm kies dan uit ronde, vierkante, taps toelopende, rechthoekige, ovale of driehoekige hanglampen.

Moet de hanglamp een bepaalde afmeting hebben selecteer dan hanglampen tussen de 0 en 10 cm, tussen de 11 en 20 cm, tussen de 21 en 35 cm, 36 en 50 cm, 51 en 100 cm, 101 en 150 cm, 151 en 200 cm of 200 cm of meer.

Extension
Klassieke hanglamp

Fitting en energielabel van hanglampen

Heeft u de voorkeur voor een hanglamp met geintegreerde led? Of voor een hanglamp waar de lichtbron makkelijk te verwisselen is? Kies uit hanglampen met geintegreerde led, grote fitting (e27), kleine fitting (e14), g4, g9 of gu10 fitting.

Wilt u zelf de energielabel van uw hanglamp bepalen of wilt u dat uw hanglamp met een A++ label, A+ label, B label of C label is?

Interieurstijlen en merken van hanglampen

Heeft u de voorkeur voor een bepaalde stijl die goed matched bij uw interieur? Kies uit speelse, minimalistische, landelijke, industriele of retro hanglampen.

Heeft u de voorkeur voor een bepaald merk? Kies uit Eglo, Steinhauer, Lucide, Trio, Wofi, Philips Myliving, Philips Instyle, Eth, Lirio by Philips, Harco Loor, Lichtlab of Willemse hanglampen.

Houten hanglamp
Cocoon hanglampen

Lichtbron en lichtstroom van hanglampen

Wilt u energiezuinige of hanglampen die meer sfeer kunnen maken? Spaarlampen en ledlampen zijn energiezuinig, maar zijn in veel gevallen niet dimbaar en kunnen niet zoveel sfeer als halogeen of gloeilampen maken.

Wilt u een hanglamp met een bepaalde lichthoeveelheid? U kunt bij ons selecteren op hanglampen met een vergelijkbaar wattage voor gloeilampen. Zo weet u precies wat de lichtstroom van deze hanglampen is. Kies uit hanglampen vergelijkbaar met een 25, 40, 60, 75, 100, 150, 200, 300 of 500 watt gloeilamp.