Inbouwspots
Lampenwereld
Meer dan 1500m2 lampen inspiratie!

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

 

Inbouwspots

Bekijk het uitgebreide assortiment met inbouwspots. Hierboven zijn alle soorten inbouwspots onderverdeeld. O.a. rvs, aluminium, chromen, halogeen, bronzen, witte en zwarte inbouwspots. De selectie kunt u verkleinen door rechts aan te vinken naar welke kleur/materiaal u opzoekt bent.

Wij weten dat het moeilijk is om inbouwspots van plaatjes goed te beoordelen. Bij de afmetingen staat de zaagmaat/inbouwdiameter, de inbouwhoogte/inbouwdiepte en de diameter vermeld. De zaagmaat is hetgene wat u uit uw plafond dient uit te zagen. De inbouwhoogte geeft aan hoever het spotje minimaal in het plafond moet. En de diameter is het zichtbare gedeelte van de inbouwspot, zodra deze is geplaatst.

Bij inbouwspots dient u altijd rekening te houden met de warmte die vrijkomt van de lichtbron. Inbouwspots met halogeenverlichting produceren veel warmte en hebben veelal een minimale inbouwdiepte van 10 cm nodig om de warmte goed kwijt te kunnen. De inbouwdiepte staat altijd bij de spot vermeld. Inbouwspots met LED genereren veel minder warmte en zijn dus beter geschikt voor plafonds waar niet veel inbouwdiepte is.

Als u op afmeting selecteert zal de selectie bestaan uit de zaagmaat in plaats van de totale lengte van de spot. U kunt ook selecteren op de kleur of materiaal van het spotje.

Niet alle inbouwspots op onze website hebben wij in onze winkel. Wilt u zeker zijn of uw inbouwspot in onze winkel te bezichtigen is, neem dan contact op via 076-5138735 of via sales@lampenwereld.nl.

Hierboven vindt u de inbouwspots. Benieuwd of uw product op voorraad en hoe lang de levertermijn is? Vraag het ons, u kunt ons telefonisch op werkdagen bereiken via 076 5138735 of via sales@lampenwereld.nl.