0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Klantenservice
(+31) 076 - 88 66 555

®Geregistreerd handelsmerk 2017.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zakelijk een bestelling plaatsen

U bent op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw bedrijf? Lampenwereld kan dit zijn! Lampenwereld is er niet alleen voor de consument, ook zakelijk kunt u bij ons terecht. Dankzij goede relaties met onze leveranciers, merken, importeurs en producenten leveren we de door u gewenste lampen en verlichting goed en snel, maar bovenal tegen goede condities!

Wilt u grotere aantallen bestellen of bezorging bij uw klant (zonder inkoopfactuur)? Uiteraard is dat geen enkel probleem voor Lampenwereld. Stuur uw aanvraag in op info@lampenwereld.nl en laat ons u een goed aanbod doen.

Bent u een interieurstilist of specialist? Bedenk dat er verschillende mogelijkheden zijn om u te bedienen, zoals een inkoopkorting bij een grote eenmalige aankoop of een jaarbonus bij een vast levercontract voor uw verlichting. We helpen u graag!

Wij kunnen vragen naar een kopie van een recent KVK-uitreksel, een geldig BTW-nummer. Levering op factuur, pas na tenminste 1 vooruitbetaling en met een maximum bedrag.

Intracommunautaire levering
Lampenwereld.nl helpt u ook graag met leveringen aan uw bedrijf buiten Nederland maar binnen Europa. Het BTW-tarief welke geld op onze artikelen kan dan worden verlegd naar 0%.

Er gelden hierbij 2 voorwaarden, opgelegd door de belastingdienst:

  • DepaLux BV - Lampenwereld.nl verzorgt de levering van de goederen in het buitenland
  • U/uw bedrijf dient een geldig BTW-identificatie nummer te overleggen. Voor controle van een geldig BTW-nummer gebruiken we de volgende database.

Graag verzorgen wij uw intracommunautaire levering. Mail ons uw bestelling naar info@lampenwereld.nl en ontvang daarbij een passende factuur behorende bij de levering. Voor het aanmaken van een intracommunautaire levering wordt een vergoeding van €12.50 aan adminstratiekosten gerekend.

Buiten Europa
Lampenwereld levert niet zelf buiten Europa aan particulieren of bedrijven. Uiteraard is het wel mogelijk om bij ons producten aan te schaffen maar dient u zelf voor het transport naar buiten Europa te verzorgen. Uiteraard is het mogelijk uw transporteur de goederen bij ons te laten ophalen. Neemt u dan vooraf contact met ons op via info@lampenwereld.nl.